Nu zit je nog thuis door Corona maatregelen, morgen kun je een bijdrage leveren aan de oplossing

 
 

Niet alleen de horeca, ook de bouwsector heeft veel last van de huidige situatie

 
 

Enorm veel DC's zijn met spoed op zoek naar vaklui met een heftruck-rijbewijs

Waarom dit platform?

Het zijn onzekere tijden. Het Corona-virus verovert de wereld. Het aantal geregistreerde besmettingsgevallen blijft stijgen, alsook het aantal mensen dat eraan sterft. Gelukkig heeft de overheid maatregelen genomen om verdere verspreiding zoveel mogelijk te beperken.

Maar deze maatregelen hebben natuurlijk voor veel mensen gevolgen. Op 15-03-2020 heeft iedereen die in de Horeca werkt te horen gekregen dat ze minimaal de komende 3 weken thuis zitten. Maar het gaat nog verder. De gehele evenementenbranche ligt volledig op zijn gat. En ontelbaar veel ondernemers zijn afhankelijk van deze sectoren.

Tegelijkertijd moeten steeds meer mensen thuis blijven omdat ze ziek zijn of omdat ze zieken in de familie hebben. Sectoren die van vitaal belang zijn komen nu steeds meer onder druk te staan, zeker nu de supermarkten en distributiecentra te kampen hebben met hamsteraars.

En als het personeel dat overblijft nog harder moet werken, is het een kwestie van tijd tot er nog meer mensen thuis komen te zitten…

Laten we een beetje op elkaar letten!

Of contact ons